sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Pääsiäistä..keväistä ja keltaista.

Tehtiin samalla kertaa kaksi pupua, molemmille oville. Puinen kestopuukehys pitää puput pystyssä ja kehikkoon voi laittaa mitä keksii. Vielä ei ole narsissien aika, mutta keväämmällä piristän pupuja ja meitä keltaisilla kukkasilla.



Kevät tulee ja on pupujen aika. Vanerista tehdään puput ja laudasta kehikot kukkapurkeille. Maalia pintaan, toisella ilmettä..nämä ovat vielä kesken.



         

Pikkuinen noita-akka valmistui vasta pääsiäisen jälkeen. Ensi vuonna akka saa luudan , kissan ja kuparipannun, jotta pääsee lentelemään verannan ikkunalle.


Charlotte russe, makea kääretorttu-rahkaherkku vasemmalla yllä. Oikealla pääsiäiskukat vanteessa.

Pupusukat ihan vaan kokeiluna, kun toisetkin ovat tehneet. Kuuluvat tietysti myös tänne pääsiäisosioon.


Pääsiäistä odotellessa puhalsin ilmapallon ja käytin vanhan liisterinjämän askarteluun. Sanomalehtisuikaleita ja liisteriä kerroksittain ilmapallon pintaan ja kuivumaan. Kuivan pallon leikkasin saksilla munankuoren malliseksi ja maalasin valkoisella maalilla. Vielä on tarkoitus roiskia toista väriä pinnalle ja istuttaa rairuohoa pohjalle.


Oikealla pääsiäiskranssi valmiiseen pohjaan askarreltuna. Koristeluun käytin kaikkea kevään keltaista ja vihreää mitä sattui kotoa löytymään.

 Jenni toivoi valkoisia puuvillasukkia, joissa on keltaista ja kevään vihreää pitsinä varsissa. Kiva valkoisten sukkien malli löytyi netistä ja kuvakopiolla lähdettiin liikkeelle. Tekisi jo mieli virkkaamaan reunusta, mutta loin toisen sukan puikoille, jotta tulee pari tehtyä ;).

Valmiit..ja tyttö tykkäsi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti