sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Roskakatos jämälaudoista ja kompostit uusista














Kattomiehet jättivät kattoremontissa ylijäädyt pikku laudanpätkät meille. Päätin hyödyntää kaikki vähänkin pidemmät laudat tekemällä roskakatoksen roskalaatikolle.Huomioin suunnittelussa valmiita pituuksia. Yllä lattia ja runko, alhaalla sivuseinämien naulausta,.

 Tässä katon sovitusta, lähinnä koko ja kaltevuus täytyi saada kohdilleen. Oikealla yllä maalaan seiniä kattomiehiltä jääneellä ihanalla sinisellä ulkomaalilla.Ostin lisäksi valkoista ja punaista, niin värit ovat samat kuin talossakin.

 Yllä katto vailla huopaa, muuten valmis. Oikealla sunnuntain lopputulos.



Rimat ja katto paikollaan. Ensikertalaisen tekemäksi on tosi hieno.Vielä naamiolistat kaupasta, kaikki muu on ollut ylijäämätavarasta tehtyä. Punainen maali jonka ostin ei kestä kuvausta. Oli niin oranssinpunaista, että hirvittää. Täytyy sekoittaa ruskeaa ja valkoista ja vähän himmentää väriä.

 Maalausta. Sekoitin vääränvärisestä punaisesta ja sinisestä maalista ihanan punaruskeaa, jolla maalasin reunalaudat. Koska osoitteemme on haasteellinen esimerkiksi pizzantuojille ;), maalasin vielä osoitteen ja kärpän kuvan tienpuoleiseen kylkeen. Lopputulos tosi  hieno.Ja samoissa väreissä kun talokin, hyvin sopii pihalle,



Olen NIIN ylpee tästä! Ovikin istuu    hienosti, kahva vielä ja haka paikoilleen, niin yksi projekti on ihan valmis.

KOMPOSTIKEHIKOT

 Tyttö oli luvannut hoitaa taloyhtiölle pari kompostinkehikkoa.
 Tässä toinen valmiina. Lautojen väli on 7 cm, harva tarkoituksella, koska tarkoitus on säilöä vain lehtijätettä.
Tässä urakoidaan lautaa pätkiin. Kestokäsiteltyä raakalautaa.
 Raksu nikkaroi.
 Kehikot kuljetettiin yksi kerrallaan. Onneksi tyttö asuu lähellä, kun peräkärryn luukku ei mahtunut kiinni.
Kompostit paikoillaan. Ihan hyvät tuli! Laskettiin vaan, ettei näitä tekemällä palkoille pääsisi. Puutavara on aikas arvokasta ja kolme tuntia meni kahdelta, tosin minä olin vaan aputyttönä. Harrastuksena ja talkootyönä oli ihan kivaa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti